ویدئوی آنلاین - محتوای جذاب و کارساز

ویدئوی آنلاین برای وب‌سایت یا وبلاگ شما اثری مثبت و کارآمد خواهد داشت. اگر برای بازاریابی الکترونیک دنبال یک ابزار مؤثر هستید ویدئوی آنلاین پاسخ نیاز شما است. این روش بازاریابی می‌تواند برای محصول یا خدماتی باشد که شما به عنوان شخص یا یک شرکت و سازمان به مخاطبان و مراجعان و مشتریان ارایه می‌دهید. می‌توانید برای برندسازی شخصی‌تان استفاده کنید، یا به عنوان یک شیوه‌ی روابط عمومی دیجیتال، ویدئوی آنلاین منتشر کنید.

شما در مغازه چطور جنس می‌فروشید؟

  • آیا توضیحات جنس را روی کاغذ می‌نویسید و جلوی مشتری می‌گذارید تا خودش بخواند؟ (و شما ساکت باشید)
  • یا جنس را به مشتری نشان می‌دهید و با او صحبت می‌کنید؟
    کدام شیوه مؤثرتر است؟
  • اگر در یک نمایشگاه، شما ساکت ایستاده باشید و غرفه بغل‌دستی‌تان با جزئیات برای بازدیدکنندگان حرف بزند و توضیح بدهد، از شما بیشتر خرید می‌کنند یا غرفه بغلی؟
  • ویدئوی آنلاین برای بازدیدکننده سایت شما، همان محیط مغازه واقعی را تا حد زیادی شبیه‌سازی می‌کند و شما را از یک مجسمه‌ی ساکت عصا قورت‌داده، به یک فروشنده خوش برخورد تبدیل می‌کند.

مزیت ویدئوی آنلاین

  •  انتشار ویدئوی آنلاین در سایت‌های میزبانی ویدئویی مانند یوتیوب، فیسبوک، ویمئو، دیلی‌موشن در سطح بین‌المللی یا سایت‌های آپارات، تماشا، نماشا، جعبه، شبکه‌ما، دالفک، میهن‌ویدئو و ام‌پی‌فور در داخل ایران، کمک شایانی خواهد کرد تا با مخاطبان‌تان ارتباط بگیرید و ترافیک مستقیم وبسایت‌تان را افزایش دهید.
  • البته سرویس‌های دیگری مانند توییتر و اینستاگرام هم به شما امکان انتشار ویدئوی ذخیره شده یا زنده را فراهم می‌کنند که البته با وجود محدودیت‌ها، به خاطر بهبود سرعت اینترنت موبایلی، یکی از شیوه‌های جذب مخاطب آنلاین هستند.
  • و البته مطابق آمار منتشره در ایران -که تلگرام را پرمخاطب‌ترین پیام‌رسان موبایلی اعلام کرده است- انتشار ویدئوی آنلاین در تلگرام هم با رعایت شرایط و استاندارد محتوایی و فنی و مخاطب‌شناسی بسیار اثر بخش است.

ویدئوی آنلاین چه فایده‌ای در بازاریابی دیجیتال دارد؟

  • ارتباطی که ویدئوی آنلاین با مخاطب شما برقرار می‌کند، متن و محتوای نوشتاری نمی‌تواند در آن حد باشد.
  • ویدئو به مخاطب کمک می‌کند که موضوعات را آسان‌تر بفهمند که این می‌تواند معرفی محصول باشد یا چیزی که شما توضیح می‌دهید.
  • بودن ویدئوی آنلاین در وب‌سایت باعث بهبود رتبه در گوگل و سایر موتورهای جستجو (سئو) می‌شود.
  • ویدئو باعث افزایش ترافیک هدفدار به سایت شما می‌شود.
  • اگر قرار باشد مطلبی را به صورت متن و نوشتار به مخاطب برسانید، او مجبور خواهد بود به صفحه نمایش کامپیوتر یا موبایل و تبلت چشم بدوزد و خط به خط آن را بخواند. بخصوص در صفحه موبایل باید متن طولانی را علاوه بر خواندن، به سمت پایین اسکرول (مرور) کند و نیاز به لمس صفحه خواهد بود. حالا همین محتوا را به صورت ویدئویی/صوتی هم اگر داشته باشید، مخاطب می‌تواند تصمیم بگیرد که از کدام شیوه برای دریافت اطلاعات استفاده کند. هنگام تماشای ویدئو لازم نیست که نگاهش را خط به خط و کلمه به کلمه روی صفحه نمایش حرکت بدهد و همچنین در صفحه موبایل هم لازم نخواهد بود بعد از خواندن هر بخش متن را حرکت بدهد. به راحتی می‌تواند به صورت ثابت به صفحه نگاه کند یا حتی بدون درگیر شدن نگاهش روی صفحه، فقط به صدای ویدئو گوش کند و همزمان مثلا قدم بزند، کاری که موقع خواندن متن قطعا غیرممکن است. در این حال احتمال نگه داشتن مخاطب بالاتر خواهد بود.

ویدئوی آنلاین - انتخاب سرویس میزبانی اشتراک ویدئو

من یوتیوب را در درجه اول توصیه می‌کنم. بخصوص برای زمانی که بخواهید مشتریان سطح بین‌المللی را جذب کنید. سرویس یوتیوب (همانند گوگل‌پلاس) به دلیل این که متعلق به موتور جستجوی گوگل هستند، سریع‌تر باعث بالا آمدن سایت شما در نتایج جستجو خواهند شد. در اینجا از بحث‌های آماری و بازدیدکننده و تعداد کاربران عبور می‌کنم چون در هر زمانی که شما این متن را بخوانید، آمار تغییر کرده‌اند. همین‌قدر بگویم که خیلی زیاد است!

 

 

با این که لینک ویدئوی آنلاین یوتیوب را در فیسبوک هم می‌توانید قرار بدهید، توصیه می‌کنم برای انتشار ویدئوی آنلاین در فیسبوک، آن را به طور مستقیم در فیسبوک آپلود کنید و از امکانات توضیحات و برچسب‌گذاری خود فیسبوک -که با سیستم جستجو و تبلیغات پولی‌اش هماهنگ است- استفاده کنید.

در سایت‌های ایرانی اشتراک ویدئوی آنلاین، قدیمی‌ترین سایت آپارات است و خودم هم از آن استفاده می‌کنم.

  • محتوای ویدئویی را می‌توانید همراه با عنوان و توضیح متنی در کانال خودتان منتشر کنید.
  • برای هر ویدئو می‌توانید سه کلیدواژه انتخاب کنید. موقع انتخاب کلیدواژه، فهرست کلمات مشابه و تعداد ویدئوهای آن کلیدواژه نمایش داده می‌شوند.
  • برای هر ویدئو می‌توانید یک دسته‌بندی کلی (مثلا موزیک، خبری، ورزشی، سرگرمی و …) استفاده کنید.
  • فهرست پخش (پلی‌لیست) می‌توانید به هر تعداد در کانال تان داشته باشید تا ویدئوهای مرتبط را در یک فهرست قرار دهید و در این حالت پس از پخش یک ویدئو، به طور اتوماتیک ویدئوی بعدی پخش می‌شود. در نتیجه وقتی مخاطب از طریق موتور جستجو به یکی از ویدئوهای لیست پخش خاصی دسترسی پیدا کرد، بقیه هم جلوی چشم او خواهند بود.

البته در زمان نگارش این مطلب (خرداد ۱۳۹۶) هنوز سایت آپارات بابت آگهی‌هایی که روی ویدئوی کاربرانش پخش می‌شود، هیچ سهمی از درآمد تبلیغات در نظر نمی‌گیرد و این خلاف اصول تجارت است.

بنابراین اگر در ابتدای راه هستید، بهتر است که در سایت‌های مختلفی که نام بردم یا ممکن است خودتان دیده باشید، ثبت‌نام کنید و امکانات آن‌ها را با یکدیگر مقایسه نمایید. یا از دوست و آشنا راجع به سرویس‌های ویدئویی که استفاده کرده‌اند بپرسید.

انواع محتوای ویدئوی آنلاین

در ادامه به ۱۲ نوع ویدئوی آنلاین در بازاریابی الکترونیک اشاره می‌کنم که در وب‌سایت، وبلاگ یا کمپین بازاریابی‌تان می‌توانید به کار ببرید:

 

ویدئوهای آماتوری

در اختیار داشتن تیم حرفه‌ای و خبره فیلمبرداری ویدئویی در اخیتار همه ما نیست، البته دلیل نمی‌شود که جلوی دوربین ننشینیم. دوربین فیلمبرداری زنده، روی کامپیوترهای دسکتاپ و لپ‌تاپ و موبایل و تبلت هستند. شما می‌توانید با همین دوربین‌ها ویدئو ضبط و منتشر کنید. راجع به یک موضوعی که در سایت یا وبلاگ منتشر می‌کنید صحبت کنید یا حتی رزومه ویدئویی از خودتان درست کنید و برای پذیرش (اپلای) در یک شرکت تجاری یا دانشگاه و … استفاده کنید. کافی است جلوی دوربین راحت باشید.

 

فیلمبرداری از صفحه نمایش (اسکرین‌کَست یا اسکرین کپچر)

استفاده از برنامه‌های ضبط صفحه نمایش برای نشان دادن آن چه روی مانیتور کامپیوتر انجام می‌دهید یک روش مؤثر جذب مخاطب از طریق ویدئوی آنلاین است. مثلا نصب یک نرم‌افزار را می‌خواهید آموزش بدهید. یا معلم هستید و یک معادله حرکت درس فیزیک را می‌خواهید از طریق نرم‌افزار اجرا کنید و خروجی را به صورت ویدئویی منتشر کنید. گیمرها هم از این شیوه استفاده می‌کنند و صحنه‌های بازی خود را ذخیره می‌کنند تا به دیگران هم ترفند بازی را یاد بدهند. کنسول‌های بازی هم امکان ذخیره صحنه بازی را دارند که پس از ذخیره می‌توانید در اینترنت منتشر کنید.

 

برای ضبط محتوای صفحه نمایش در ویندوز می‌توانید از برنامه‌های زیر استفاده کنید:

ویدئوی آنلاین آموزشی

وقتی می‌خواهید یک چیزی را توضیح دهید، با ویدئوی آموزشی راحت‌تر خواهد بود. شما می‌توانید روی صفحه نمایش یا در فضای غیر از صفحه نمایش، انجام یک کاری را یاد بدهید. مثلا برای یک وبسایت آشپزی، به جای نوشتن دستور غذا با استفاده از عکس، آن را به صورت ویدئویی آموزش دهید؛ این کار باعث خواهد شد بیننده خیلی واضح‌تر توضیحات شما را بفهمد.

 

  • یا برای یاد دادن یک شیوه آرایش صورت و مو، آموزش درست کردن یک کاردستی برای کودک یا آموزش‌های هنری مانند نقاشی یا نواختن یک قطعه موسیقی می‌توانید از این شیوه استفاده کنید.
  • مطالب آموزشی را که قبلا در وبسایت خود به صورت متنی منتشر کرده‌اید، نگاه کنید و ببینید روی کدامیک از آنها می‌شود یک ویدئوی آموزشی درست کرد. دست به کار شوید.
  • اگر معلم خصوصی  یا مربی هستید بهترین شیوه تبلیغ این است که یک بخش یا یک فصل پرطرفدار و پرکاربرد از موضوع درس یا مهارت را به صورت ویدئویی آموزش دهید. این ویدئوی آنلاین علاوه بر این که مخاطب و مشتری را از موتور جستجو به سمت شما خواهد آورد، وقتی هم جایی برای تبلیغ و معرفی خودتان رفتید می‌توانید، ویدئوی تدریس خودتان را به عنوان نمونه نشان بدهید تا شیوه متفاوت شما را پیش از آن که پول بدهند ببینند. در این حالت شانس بیشتری برای چانه‌زنی در قیمت و دریافت پول در اول کار خواهید داشت.

ویدئوی آنلاین معرفی محصول

یک نوع پرکاربرد دیگر از ویدئوی آنلاین، برای معرفی محصول است. برای این کار می‌توانید جلوی دوربین، محصول را نشان دهید و راجع به مشخصات و کارکرد آن صحبت کنید. همچنین می‌توانید از اسکرین‌کَست (فیلمبرداری از صفحه نمایش) هم استفاده کنید، یعنی عکس‌های محصول را (در صورت لزوم با جزئیات و زوم بالا) نشان دهید و راجع به آن صحبت کنید. این یکی از بهترین راههای توضیح، معرفی و حتی آزمایش قابلیت‌های ویژه محصول، برای مخاطبان است.

 

ویدئوی آنلاین نظر/رضایت مشتری

برای مقابله با ضرب‌المثل «هیچ بقالی نمی‌گه ماست من ترشه» باید از نظر مشتریان استفاده کنید. یک خریدار وقتی اول بار قرار است از جایی خرید کند، بیشتر از آن که نظرات و توضیحات فروشنده را قبول داشته باشد، دنبال نظر مشتریان آن کالا و فروشنده خواهد بود. یعنی حتی یک کالای مشخص را ممکن است فروشنده‌های مختلف به شیوه‌های مختلفی عرضه کنند و مشتری از یک فروشنده رضایت بیشتری داشته باشد. پس علاوه بر رضایت از کالا، رضایت از فروشنده‌ی کالا هم ضروری است.

 

مشتریان راضی خود را پیدا کنید و از آنها بخواهید راجع به کیفیت کالا و خدماتی که از شما دریافت کرده‌ان صحبت کنند. البته شیوه اعلام نظر مشتری هم مهم است، یعنی این که کلی گویی کنند و همیشه رضایت ۱۰۰% اعلام کنند، برای مخاطب بادقت، اثرگذار نخواهد بود.

در تهیه ویدئوی آنلاین نظر مشتری دقت کنید به گونه‌ای نباشد که وسط صحبت مشتری به او خط بدهید. البته می‌توانید راجع به عناوین اصلی متن صحبت مشتری به او پیشنهادهایی بدهید. مثلا:

  • مهم است که مشتری شما در استفاده از یک نوع کالا و خدمات چه تجربه‌ای از قبل داشته است.
  • علت یا علت‌های اصلی که کالا/خدمات شما را انتخاب کرده چیست؟
  • آیا به جز استفاده از کالا یا خدمات، مقایسه فنی‌تری می‌تواند راجع به آن به مخاطب بگوید؟

ویدئو نباید تعارفی و سفارشی به نظر بیاید. من وقتی ویدئوهای نظر مشتری مانند کانون فرهنگی آموزش را در تلویزیون می‌بینم هیچ حس صادقانه‌ای در آن به چشمم نمی‌خورد. اگر ویدئوی این شکلی تهیه می‌کنید، پیش از انتشار به افرادی خارج از محدوده‌ی شرکت یا مشتریان ثابت‌تان –که می‌توانند مشتری بالقوه باشند- نشان دهید و نظر بی‌طرفانه آن‌ها را بپرسید:

  • آیا با دیدن این ویدئو به درستی آن باور دارند؟
  • آیا بعد از دیدن ویدئو ترغیب می‌شوند راجع به شما بیشتر بدانند؟

اثر استفاده از نظر و امتیازدهی مشتریان در سئوی وب‌سایت

اگر به نتایج جستجوی گوگل هنگام جستجو برای یک محصول و خرید توجه کرده باشید، در نتیجه‌های بالای صفحه اول، اغلب مواردی هستند که ۴ یا ۵ ستاره طلایی کنار اسم‌شان قرار دارد. این‌ها در واقع نظر و امتیازی است که مشتریان در آن سایت‌ها به محصول مورد نظر داده‌اند. این نشان‌دهنده اهمیت نظرسنجی از مشتریان در تجارت و بهبود رتبه در موتورهای جستجو است. بنابراین بهتر است ویدئوهای حاوی نظر مشتریان را علاوه بر انتشار در سایت‌های اشتراک ویدئوی آنلاین، در صفحات وب‌سایت هم درج کنید. در ضمن برای بهبود امتیاز موتور جستجو برای همان صفحات سایت‌تان، بهتر است گفتار ویدئو را پیاده کنید و به صورت متن در همان صفحه سایت (و همچنین توضیحات ویدئوی آنلاین در سایت اشتراک ویدئو مثل یوتیوب و آپارات و …) بنویسید.

برای این‌که امتیاز دهی مشتریان در سایت یا فروشگاه اینترنتی نمایش داده شود لازم است که:

  • سامانه مدیریت محتوای وب‌سایت یک ساختار استاندارد برای چنین موردی داشته باشد تا به راحتی توسط موتورهای جستجوگر شناسایی شود و در سئو اثر بگذارد.
  • لازم است مشتریانی که از خدمات و محصولات شما استفاده کرده‌اند احراز هویت شوند و فقط آن‌ها بتوانند نظر و امتیاز راجع به یک کالا بنویسند و افرادی که مشتری شما نبوده‌اند نظرشان در سایت ثبت نشود. در فروشگاه‌های اینترنتی هر مشتری یک پروفایل کاربری دارد و سابقه تمام خریدهایش در پروفایلش ذخیره شده است. بنابراین روی کالاهایی می‌تواند نظر بدهد که قبلا خریده باشد.

ویدئوی آنلاین نظر مشتری و اثر آن در امتیاز سئو

ویدئوی آنلاین انیمیشنی

این نوع ویدئوها در هر محتوایی باشند پرطرفدار هستند، از معرفی یک برند بگیرید تا توضیحات محصول. این ویدئوها می‌توانند علاوه بر خدمات و محصولات تجاری، راجع به یک کمپین اجتماعی و مردمی یا یک توصیه بهداشتی و … هم ساخته شوند. در این نوع ویدئوها استفاده از شخصیت‌پردازی و تیپ‌سازی و حتی عنصر طنز می‌تواند به شدت باعث ماندگار شدن در ذهن مخاطب شود.

 

به دو نمونه ویدئوی آنلاین انیمیشنی که برای تبلیغ تجاری ساخته شده اند توجه کنید:

نمونه ویدئوی آنلاین انیمیشنی تبلیغات تجاری برای نوشت افزار

نمونه ویدئوی آنلاین انیمیشنی تبلیغات تجاری برای سایت علی بابا

ویدئو از اسلاید پاورپوینت

اگر اسلاید پاورپوینت در یک جلسه تدریس یا آموزش ارایه کرده‌اید، یا یک جزوه آموزشی مفصل دارید و اسلاید خلاصه‌ای از آن را درست کرده‌اید، علاوه بر این که فایل پاورپویت را در سایت خود (یا مثلا اسلاید شیر) قرار می‌دهید، می‌توانید اجرای آن را به صورت ویدئوی آنلاین هم منتشر کنید.

 

  • از منوی فایل گزینه Export را انتخاب کنید. سپس Create a Video را بزنید.
  • کیفیت و فورمت فایل ویدئویی را در این بخش می‌توانید انتخاب کنید.
  • می‌توانید برای هر صفحه از اسلاید یک زمان ثابت مثلا ۵ ثانیه تعیین کنید. در این حالت اسلاید ۱۰ صفحه‌ای به یک ویدئوی ۵۰ ثانیه‌ای تبدیل خواهد شد.
  • اگر زمان ثابت برای هر صفحه از اسلاید جواب نمی‌دهد با استفاده از گزینه Timing می‌توانید یک بار اسلاید را از اول تا آخر اجرا کنید و روی هر صفحه، آن مقدار زمانی که لازم است، توقف کنید. سپس ویدئو را با زمانبندی که ایجاد کرده‌اید، تولید و ذخیره کنید.
  • جلوه‌های حرکتی و صوتی در پاورپوینت را باید تعدیل شده به کار ببرید. مزیت پاور پوینت این است که این جلوه‌ها را نسبت به برنامه‌های متحرک‌سازی دیگر، بسیار راحت و دم دست و ارزان در اختیار شما قرار می‌دهد.

مصاحبه ویدئویی

شما می‌توانید با هر شخصی مصاحبه کنید و آن را به صورت ویدئویی ضبط و منتشر کنید. مثلا اگر لوازم آرایشی و بهداشتی مراقبت از پوست و مو می‌فروشید می‌توانید با یک پزشک متخصص پوست و مو راجع به یک عارضه خاص پوستی و علت‌های آن مصاحبه کنید.یا با یک ورزشکار راجع به تجربه‌اش در آسیب بدنی هنگام ورزش مصاحبه کنید. اگر در محل، حضور ندارید، می‌توانید صفحه مانیتور را دو قسمت کنید و به صورت آنلاین اینترنتی مصاحبه ویدئویی انجام دهید تا تصویر هر دو طرف دیده شود. برنامه اسکایپ برای چنین کاری مناسب است. البته باید ابزار ضبط مکالمه ویدئویی اسکایپ را هم تهیه کنید.

 

ویدئوی آنلاین تاپ لیست

معمولا مطالبی که به صورت تاپ لیست تهیه می‌شوند در موتور جستجو هم طرفدار دارند. مثلا ۵ سایت برتر اشتراک ویدئوی آنلاین را بررسی و مطالعه کرده‌، آن را به صورت یک مطلب منتشر کرده‌اید. یا ۱۰ مدل موبایل برتر امسال، ۵ کفش ورزشی پر فروش بین دوندگان ماراتن در سال گذشته و … حالا این مطلب را می‌توانید به صورت ویدئویی هم منتشر کنید. می‌توانید خودتان جلوی دوربین باشید و مثلا حین معرفی هر کدام از ۱۰ موبایل برتر، خودِ گوشی را در دست‌تان بگیرید و روشن کنید و کارکرد آن را هم نشان دهید یا حتی دو گوشی را با هم مقایسه کنید. هم می‌توانید (مثلا در مورد ۵ سایت برتر اشتراک ویدئویی) از شیوه اسکرین‌کست (ضبط از صفحه نمایش کامپیوتر یا پروژکتور) استفاده کنید. ترکیب ویدئوی تاپ لیست همراه با معرفی محصول می‌تواند تمام‌کننده باشد.

 

وبینار زنده

وبینار یک شیوه دیگر تولید محتوای ویدئوی آنلاین است. همزمان با پخش وبینار زنده می‌توانید آن را ضبط و ذخیره کنید که بعدا هم قابل نمایش باشد. سایت‌هایی که امکان وبینار را فراهم می‌کنند معمولا فایل ویدئویی ضبط شده را هم بعد از پایان وبینار در اختیار شما قرار می‌دهند. مزیت وبینار این است که می‌توانید با مخاطبان تعامل داشته باشید و به سؤالات آن ها هم پاسخ بدهید. این سؤالات ممکن است برای دیگران هم بعدها پیش بیایند. گوگل هنگ‌اؤت یکی از ابزارهای رایگان برای وبینار است. البته ابزارهای رایگان معمولا محدودیت هایی دارند. مثلا ممکن است تعداد شرکت‌کنندگان همزمان یا طول مدت وبینار در نسخه رایگان محدودیت داشته باشد و برای استفاده از امکانات بیشتر نیاز به پرداخت هزینه خواهد بود.

 

ویدئوی آنلاین در شبکه‌های اجتماعی

خب برسم به ویدئوهایی که در یوتیوب و آپارات و کلا سایت‌های اشتراک ویدئویی منتشر نمی‌شوند. این‌ها ویدئوهای کوتاه از چند ثانیه تا یکی دو دقیقه‌ای هستند که در شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌شوند. این ویدئوها می‌توانند راجع به خود شما یا یک موضوعی باشند که توسط دوربین موبایل ضبط کرده‌اید. می‌توانید به صورت پیام مستقیم به مخاطب ارسال کنید. یا فالورهای شما فقط آن را ببینند. مثلا در استوری اینستاگرام باشد، یا اسنپ‌چت و تلگرام و پریسکوپ و توییتر.

 

پخش ویدئوی آنلاین به صورت زنده در اینستاگرام

این امکان خاص که بتوانید در اینستاگرام ویدئوی آنلاین را به صورت زنده پخش کنید، به جز موارد شخصی که مثلا در یک گردش یا جشن و مسابقه و … از خود یا اطراف تان ویدئوی زنده پخش می‌کنید، در موارد تجاری بسیار می‌تواند کارساز باشد.

 

  • مثلا در یک کمپین فروش که به صورت استریت شو برگزار می‌کنید، از محل برگزاری می‌توانید ویدئوی زنده پخش کنید، این ویدئو می‌تواند به صورت اول شخص باشد یعنی یکی از افراد تیم فروش و بازاریابی شما همزمان که با مشتری در حال صحبت است فیلمبرداری کند، یا به صورت سوم شخص که باز هم توسط یکی از اعضای تیم فروش شما باشد که خودش با مشتری‌ها صحبت ندارد و کار بقیه اعضای تیم فروش را در مواجهه با مشتری فیلمبرداری می‌کند. در یک زمان‌هایی می‌توان ویدئوی دو یا سه نفره را به صورت زنده پخش کرد. مثلا دو نفر از اعضای تیم فروش در زمانی که خلوت هستند رو به دوربین راجع به خدمات و محصولات و محتوای استریت شو صحبت کنند.
  • یا زمانی که کالای جدید در فروشگاه‌تان آورده‌اید می‌توانید زمان‌هایی که مشتری‌های پرتعداد حضور دارند، نمای داخل فروشگاه را به صورت زنده و آنلاین پخش کنید. این پخش ویدئوی آنلاین می‌تواند محتوای متنوعی داشته باشد. مثلا یک بخش از حالتی که فروشنده به مشتری راجع به محصول توضیح می‌دهد. مثلا در یک لباس فروشی حتی با موافقت مشتری می‌توان پس از پرو لباس رو به دوربین صحبت کند و لباسی که پوشیده توسط مخاطبان آنلاین قابل مشاهده باشد. یا نظر مشتری راجع به کالای قبلی و تخفیف و … به صورت زنده پخش شود.
  • می‌توان در حالتی از یک مسابقه هم برای جذب بازدیدکنندگان استفاده کرد. البته برای این کار باید از ابتدا زمان شروع و طول مدت پخش زنده اعلام شود که بازدیدکنندگان با توجه به وقت شان برنامه ریزی کنند. مثلا ویدئوی نیم ساعته از محل فروش به صورت زنده پخش کنید و در عین حال بازدیدکننده‌ها یک رمز را باید پیدا کنند و به شما مثلا با پیامک اطلاع بدهند و اولین شخصی که رمز را پیدا کرد همان لحظه به صورت مستقیم در ویدئو معرفی شود و جایزه اش را هم نشان بدهند.
  • خب، شما چه تجربه‌ای در ویدئوی آنلاین به صورت شخصی یا برای شرکت‌ها و سازمان‌ها دارید؟ می‌توانید به صورت کامنت در پایین همین مطلب بنویسید.
  • آیا برای تولید و انتشار محتوای سایت یا کانال‌تان، که:
    1. جذاب باشد
    2. در نتایج جستجوی گوگل دیده شود
    3. در موبایل درست نمایش داده شود

به مشکل برخورده‌اید؟  اگر ساعت اداری است زنگ بزنید و اگر پشت خط بودید از طریق فرم تماس پیام بفرستید تا سریعا به شما جواب بدهم.

لینک مطالب مرتبط: