harfbemanbot روبات تلگرام حرفتو ناشناس به من بزن. سلام — هستم
روی لینک زیر کلیک کن و هر انتقادی که نسبت به من داری یا اعتراف و حرفی که تو دلت هست رو با خیال راحت بنویس و بفرست. بدون اینکه از اسمت باخبر بشم متنت به من می‌رسه. خودتم می‌تونی امتحان کنی و از همه بخوای راحت و ناشناس بهت پیام بفرستن، حرفای خیلی جالبی می‌شنوی.

https://telegram.me/harfbemanbot?start=N0123456Tc

روبات جاسوس تلگرام

روبات تلگرام حرفتو ناشناس به من بزن

این روبات «حرف‌به‌من» را اگر از دوستان‌تان در برنامه تلگرام برای شما فرستاده‌اند، دقت کنید! هر درخواستی را اگر پاسخ مثبت بدهید، از هر شخصی که باشد، همیشه آن چیزی که می‌گویند و شما حدس می‌زنید، نخواهد بود.

مخصوصا تیتراژ اغواگر «حرفای خیلی جالب» نشان می‌دهد که چیز خاصی نیست.

سبک تبلیغات اغراق آمیز همیشه در کالا و خدمات دیده اید، بهترین و ارزانترین و بزرگترین و … این هم از آن دسته است.

پس موقع تصمیم گیری به کارکرد آن و هدف خودتان توجه کنید.

نویسنده این روبات از نقطه ضعف‌های عمده‌ی ما ایرانیان بهترین بهره را می‌برد. این خصیصه‌ها عبارت‌اند از:

  • عدم شفافیت در ارتباطات انسانی (حرفتو ناشناس بهم بزن، بدون این که از اسمت باخبر بشم …)
  • کنجکاوی و فضولی (حرف‌های خیلی جالبی می‌شنوی)

خب! برسیم به طرف ِ گوینده‌ی این داستان. یعنی دوست من برای من این پیام را فرستاده که من (به خیال خودم) به صورت ناشناس اعتراف‌ها و انتقادها را به او بگویم و خیالم راحت باشد که از من ناراحت نخواهد شد. چون من ناشناس هستم.

ولی اگر این پیام را فـقـط بـرای مـن فرستاده باشد، آن وقت چه؟ 

سمت فرستنده یا سؤال کننده. یعنی شخص من این را برای دیگران و مخاطبانم بفرستم و منتظر نظرات سازنده و ناگفته‌ی آن‌ها باشم.

این روبات harfbemanbot می‌گوید که نظرات جالبی دریافت خواهم کرد!

خب، مثلا اعتراف به یک خیانت یا دروغ از طرف یک دوست ناشناس! هر گفتاری که باشد، مطمئن باشید خوشایند نیست.

چون نظر خوشایند را معمولا مستقیم خطاب به خودمان می‌گویند.

پس وقتی گوینده‌ی نظر ناشناس می‌خواهد باشد، یک حرفی را می‌خواهد بزند که در حالت عادی قابل بیان نیست. یعنی یا بازخورد نمی‌گیریم، یا با انبوهی از حرف‌هایی روبرو می‌شویم که می‌تواند ما را نسبت به تمام گوینده‌هایی که ناشناس هستند بدبین کند. (البته اگر زرنگی نکرده باشیم و فقط برای یک مخاطب نفرستاده باشیم)

هـر پـیـامی کـه بـه هـر شـکـلـی، (حس وطن‌پرستی، حس انسان‌دوستی، التماس و …) از مخاطب بخواهد که متن را بـرای دیـگـران هم بفرستد، در استاندارد پیام رسانی اسپم محسوب می شود حتی اگر یک مورد ضروری را بخواهد اطلاع رسانی کند.

هر دو طرف پرسش‌گر و پاسخ‌گو در کار با این روبات دست به بی‌احتیاطی می‌زنند.

به فرض این که این وسط، گوینده‌ها ناشناس بمانند، تمام اطلاعاتی که افراد راجع به یکدیگر می‌نویسند با نام و مشخصات، روی سرورهای این ربات ذخیره می‌شود. وقتی اطلاعات در جایی خارج از سرورهای اصلی تلگرام ذخیره شده باشد، همیشه خطر دسترسی ناخواسته وجود دارد. چون چنین جایی قطعا برای نفوذگرها جذابیت دارد.

فقط فکرش را بکنید که یک موضوع محرمانه و خصوصی را بخواهید با شیرین‌کاری از طریق این روبات به اطلاع دوست‌تان برسانید. چه فاجعه‌ای می‌تواند باشد!

شاید به نظرتان بیاید که: «خب! حالا ۴ تا چیز را هم یک غریبه بداند! چه می‌شود؟» واقعیت این است که چنین اطلاعاتی راجع به اسرار افراد یا نقاط ضعف آن‌ها، به صورت جزئی شاید بی‌ارزش باشند، ولی وقتی به صورت انبوه در بیایند دقیقا برای خیلی آدم‌های مربوط یا نامربوط جذاب خواهند بود.

مثال: اگر شما راجع به یک روزی که در یک جمع ۳۰ نفره کارهایی کرده‌اید، حالا یکی از آن ۳۰ نفر یا شاید شخصی بیرون از آن جمع، بخواهد به شوخی به آن محفل اشاره کند.

در حالت عادی هیچ کسی دنبال چنین چیزی نیست ولی شما یادتان باشد، عین شبکه های اجتماعی عمومی که باید مواظب حرف زدن و رد پای تان باشید، در چنین جایی هم مسائل حریم خصوصی دیگران را رعایت کنید.

حالا تصمیم با خودتان است! این شما و این روبات تلگرام harfbemanbot

در این خصوص مطلب با عنوان آیا ربات تلگرام «حرفت رو ناشناس بهم بزن» امنیت داره؟ در جادی‌دات‌نت را هم بخوانید.

حتما کامنت‌های این مطلب را که مخاطبان پرسیده‌اند و من جواب داده‌ام، در پایین همین صفحه، بخوانید!

دیگر مطالب مرتبط بات تلگرام